Avventer kurs.

... Langdansen er et indiansk rituale hvor vi danser til trommer fra solnedgang til soloppgang.
Et rituale hvor du kan rense kropp, sjel og ånd, sende ut healing, motta healing eller rett og slett bare ta det som en meditasjon.
Vi starter med å bygge en svettehytte, hvor vi renser oss før dansen. Alle er med på å bygge en svettehytte og sirkelen vi skal danse i.
Et fantastisk rituale, hvor du kan oppleve store og små visjoner for ditt liv.

Påmelding = mail eller sms til rosesenteret@outlook.com
Mob: Lena J. Kallander 91188807

Pris kr. 500,- inkl. alt utstyr som skal til + et avsluttende måltid på søndag. Ta med mat til før dansen og evt etter.
Innbetales til konto: 90031589656 - Husk å merke med navn.


Om Svettehytteseremoni:
... Svettehytte er en gammel urfolk tradisjon, best kjent fra indianerene. Selve hytta symboliserer Moder Jord, og rommet inni for Moder Jords livmor. Ved å gå inn i svettehytta symboliserer det at du går tilbake til før fødselen, blir
renset og født på ny. Fysisk er det en rensende kur for kroppen, som får svettet ut masse "slagg".

Vi bygger svettehytten i fellesskap, gjennomfører svettehytteseremonien, som består av fire runder, en for hver årstid, hvor det bæres inn nye varme stener for hver runde. Hos mange indianerene er det ikke lov å gå ut av svettehytten før seremonien er over, men vi lar folk gå ut hvis de ikke klarer varmen. Man kan komme inn igjen når ny runde
begynner, men ikke før. Varmen i svettehytten kan føles forskjellig for hver enkelt. Det har å gjøre med at vi tåler varme forskjellig og at det skjer "syn", "reiser" og opplevelser under seremonien, som også påvirker. Det er ingen skam eller flaut å måtte forlate under sermonien. Vi håper å gjøre opplevelsen både trygg og spennende for deg. Seremonien blir avsluttet med en trommreise. Ta gjerne med egen tromme hvis du har.

Det er mulighet for overnatting for de som ønsker det, både innomhus eller i telt.

Svettehytteseremonier er i seg selv gratis. Vi ber om en donasjon til å dekke utgifter til ved og matservering etter seremonien.

Lena J. Kallander skal lede seremonien. Hun er utdannet innen coaching, nlp og healing, og driver RoseSenteret. Jobber med healing, coaching, trommereiser, opplevelsestur til Provence bl.a. Hun har deltatt på flere kurs innen lydhealing og stemmefrigjøing,trommet på "For The One" dans, som er en verdensomspennende dans for fred og forening, drevet av Jeanne WhitheEagle. Hun har også vært med på flere svetthytteseremonier med etterfølgende trommereiser og deltatt med dans og tromming på "Soldansen", en dans som starter med en svettehytteseremoni, og hvor du danser fra solnedgang til soloppgang etter indianske tradisjoner. Ble innviet som svettehytteseremonileder av Ole Bjørn Michel og Anne Ragnhild Haraldsen i 2011.

Nyeste kommentarer

18.06 | 14:02

Hei. Lurer på når det arrangeres neste lag din ege trommekurs

13.09 | 11:53

Hei!Vi er to og vil også veldig gjerne lage egen sjaman tromme. Har lett etter en trommelagekurs i norge en del, skal dere ha en kurs før slutten av året?Ville vært fantastisk hvis det ville skje!Takk

07.01 | 20:28

Hei Mirja! Alle kurs er satt på vent foreløpig. Om vi får til i løpet av dette året gjenstår å se 🙏

05.01 | 22:53

Hei ! Vil veldig gjerne lage min egen sjaman tromme. Når skal dere ha neste kurs? Mvh Mirja

Del denne siden