Kurs vi har hatt.Denne workshopen inkluderer en Hellig Inka Kakao seremoni, Inka lydhealing konsert, Inka visdom og tradisjoner, LIVE musikk og ekstatisk tempeldans g feiring av våre forfedre.

Temaet er TRANSFORMASJON OG FEIRING. 
Denne spesielle helgen har vi æren av å velkomne INKARI til oss ~ Grunnlegger av TAWA Inka Andinsk internasjonell Plattform for Bevissthet. 

Mystikeren og visjonæren er 5. generasjons wisdom-keeper og ambassadør for Inkasamfunnet i Andesfjellene i Peru. Inkari har bred erfaring innen alternativ helse, energiarbeide og healing fra mere enn 20 år. Han er initiert i Sjamanisme (Nord & Sør Tradisjoner) og har de siste 10 årene virket som menneskelig bro mellom Nord og Sør samt mellom den gamle og den nye teknologien, kunskapen og visdomen. 

Fra hjerte og sjel vil Inkari formidle betydelsen av å vende tilbake til MODER JORDS VISDOM i denne tid av dramatiske forandringer for menneskeheten (som Inkafolket kaller "Pachacutiq" - The return of the great cycle.) 


Dagens program:

* Inka tradisjonen, prinsipper, kosmologi og livssyn.
* Inka prinsipper for visdom og den Andinske kunskapen for harmoni og balanse i våre liv.
* Inka Profetier: Transformasjon- Evolusjon - Revolusjon på globalt og personlig nivå.
* Hemmelighetene bak Inka Symbolikk: Hvordan symbolene hjelper oss i å opprettholde kontakten med universet.
* Jegets forståelse og visdom
* Visjonsøken - konfrontere din frykt 
* Tawa Inka energiøvelser for jording, balansering og frigjøring av tung energi.
* Tawa Wayra Tukuy, Inka pusteøvelser for mental og rehabilitering og antistress. (Inka yoga)
* TAWA Chakana rituael og innvielse: Motta de nye energiene for innsikt og visdom.
* Seremoniell og visjonssøkende Inka trommereise og Inka lydhealing
* Sumaq Kawsay, The Andean art of live in excellence. Nutrition & healthy knowledge
* Inka Hellig Kakao seremoni. rituale and innvielse: Motta de nye energiene fra visdomens kilde.
* RAYMI - Hellig Nektar Dance Fusion™ “Raymi" betyr feiring og ekspansjon på det Inkaenes språk.™

INKA HELLIG KAKAO SEREMONI:
En urgammel hjerteåpnende & bevissthets-ekspanderende seremoni som kobler deg opp med de høyere, naturlige energiene i universet. Itråd med den hellige tradisjonen til Inka og Mayafolket i Sør-Amerika, skal vi med Inkaris veiledning skape et hellig rom for Kakaoens Hellige Ånd å guide oss. Med kraftfulle intensjoner lærer vi hvordan ritualistisk drikking av den Hellige Kakaoen kan brukes som et verktøy for manifestering i våre liv. Ritualet forsterkes ytterligere av mystiske lyder og live musikk med Inka instrumenter, meditasjon, visualisering og ekstatisk dans. Du har her en unik mulighet til å erfare potensialet av din egen urkraft.

RAYMI SACRED NECTAR DANCE FUSION™: ZABALAM Dance Journey:
En unik mulighet for å lære å bruke dans og bevegelse for å forløse tung energi fra kroppen, med en fusion av tribal dans fra Sør Amerika, sjamansk dans og eksotisk magedans. Det skapes her et hellig rom for en dynamisk, utrykkende, tribal, transformerende feiring og gudommelig svett. For forkroppsliget nærvær, jording, kroppsbeherskelse, ekstase, bli mere trygg i egen kropp mm. Vi vil danse en og en, i felleskap. Alle vil få veiledning til å finne sin rytme før vi lar dansen før oss i ekstase.

LIVE HELLIG MUSIKK:
To complete the full circle of experience, we will be dancing and celebrating to the tunes of live sacred music, perform by selected artist and dear guests, using traditional and ancient instruments from South, North, East and West cultures and also introducing fusion innovative sacred live music, therapeutic sounds and selected audio material.

Ta gjerne med deg en lett madrass, et pledd eller yogamatte og en pute å sitte på. Om du har sjamanske instrumenter er du velkommen å medbringe disse!Vennlig hilsen Lena Jahreie Kallander og Inkari Tawa Inkari

TAWA -Inka Andean Platform webside:
www.tawa.nu

Nyeste kommentarer

18.06 | 14:02

Hei. Lurer på når det arrangeres neste lag din ege trommekurs

13.09 | 11:53

Hei!Vi er to og vil også veldig gjerne lage egen sjaman tromme. Har lett etter en trommelagekurs i norge en del, skal dere ha en kurs før slutten av året?Ville vært fantastisk hvis det ville skje!Takk

07.01 | 20:28

Hei Mirja! Alle kurs er satt på vent foreløpig. Om vi får til i løpet av dette året gjenstår å se 🙏

05.01 | 22:53

Hei ! Vil veldig gjerne lage min egen sjaman tromme. Når skal dere ha neste kurs? Mvh Mirja

Del denne siden